Sociolink caută colege și colegi

Ești interesat/ă de scris? Cauți să oferi feedback pe scrierile altora și să discuți teme sociologice/antropologice? Sociolink poate fi locul potrivit

Sociolink reprezintă o platformă virtuală (http://www.sociolink.ro/), ușor accesibilă, al cărei obiectiv primar l-a constituit crearea unui nod de cunoaștere, capabil să concentreze și să promoveze rezultatele muncii persoanelor interesate de cercetare în științele sociale. Secundar acestui demers, eforturile noastre de grup se concentrează pe oferirea de feedback în timp real, cultivând discuții critice care să susțină procesul de învățare și curiozitatea studentelor și studenților.

Dacă dorești să contribui pentru până la 4 ore pe lună la întreținerea activității de publicare online și comunicare studențească academică, oferind feedback, editând și publicând textele primite de la colegii noștri ai ajuns în locul potrivit. Începând cu acest semestru căutăm să extindem echipa activă și ne vom bucura de energii noi și contribuțiile voastre.

Invităm studentele și studenții (în prezent sau în trecut) interesate să ne trimită un email pe adresa contact@sociolink.ro până în 30 octombrie 2020. Te rugăm să scrii în câteva propoziții care este motivul pentru care îți dorești să faci parte din echipa Sociolink și care îți sunt interesele de cercetare. Te rugăm să menționezi facultatea, specializarea și semestrul în care studiezi momentan.

Găsiți anunțul nostru aici: https://docdro.id/JhC2wTh     Vom fi recunoscătoare pentru orice promovare a acestui anunț.

Pentru întrebări și detalii ne puteți contacta la următoarele adrese:

https://www.facebook.com/PlatformaSociolink

contact@sociolink.ro

CC BY-SA 4.0 This work is licensed under a Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License.