Despre

::

Sociolink este un proiect al Centrului de Cercetare Socială realizat cu ajutorul tuturor autorilor materialelor publicate. Sociolink a fost conceput ca o platformă online ușor accesibilă, cu scopul de a  împărtăși rezultatele muncii de cercetare a autorilor și pentru a facilita discuțiile critice și oferirea de feedback. Considerăm că această pagină web reprezintă un spațiu alternativ de publicare a materialelor personale, în care standardizarea și rigididatea atât de mult impuse în sfera academică nu mai reprezintă o condiție primordială pentru a publica. Ceea  ce ne dorim este ca atât plăcerea de a scrie cât și experiența de a împărtăși, de a fi deschis reacțiilor critice și a feedback-urilor să fie principalele motive pentru care autorii doresc să-și publice aici rezultatele propriei munci.

Platforma Sociolink este deschisă spre publicare pentru studenți, masteranzi, doctoranzi de la specializări de sociologie sau antropologie socială. Totodată este bine venită și contribuția cadrelor universitare și de cercetare care au început o carieră în sociologie sau antropologie socială.

Centrul Studenţesc de Cercetare Sociologică este un proiect iniţiat de către studenţi de la Facultatea de Sociologie şi Asistenţă Socială din cadrul Universităţii Babeş- Bolyai, Cluj Napoca și se adresează atât studenţilor, masteranzilor, doctoranzilor cât şi cadrelor didactice şi de cerectare din cadrul Departamentului de Sociologie al facultăţii noastre. Scopul proiectului este de a crea un mediu organizat pentru tinerii cercetători sociologi  și antropologi, care să le faciliteze specializarea în domeniile de interes propriu prin împărtășirea între membrii a experineței și a cunoștințelor de specialitate și prin colaborare intragrupală și colaborare intergrupală cu instituții educaționale și de cercetare.

 

Lasă un comentariu